Bitter eftersmak för Sportlovskul

Parkeringstvist Under sportlovet har Visby Tennisklubb arrangerat sportlovskul i Rackethallen i Visby. Evenemanget har varit lyckat, men fick under onsdagen en bitter eftersmak.

Visby Tennisklubb har under sportlovets inledande tre dagar arrangerat Sportlovskul i Rackethallen. Föreningen har tidigare arrangerat aktiviteter under sport- och påsklov, och även årets evenemang har varit en succé.

– Det är ett evenemang där Visby TK bjuder in andra idrottsföreningar för att visa upp sina idrotter. Vi har haft fri entré och det har varit uppskattat, säger Simon Röcklinger, sportchef Visby TK.

Men under evenemangets sista dag fick flera besökare en mindre rolig överraskning.

– Helt plötsligt kommer regionens parkeringsvakter hit och börjar lappa bilar som stod parkerade ovanför hallen. Det är ingen tvekan om att bilarna var felparkerade, men när man försöker göra något roligt och har haft nästan fem tusen besökare så känns det inte bra, säger Simon Röcklinger.

Vad sa parkeringsvakterna?

– De hänvisade till sin chef Bo Hultemar som har hand om parkeringsfrågor och enligt vad han uppger finns det inget att göra. Man får bestrida det hos polisen, men det känns ju inte som man kommer så långt hos dem.

Enligt Simon Röcklinger rör dig sig om ett tiotal bilar som blivit drabbade, där bilarna tillhör föräldrar till barn som varit på plats.

– Det känns som att all den energi vi fått från barnen under de här dagarna blev vi av med nu. Det blev en bitter eftersmak på det här eventet. Vi kan inte göra mycket mer än att beklaga oss, vi är ledsna att det blev som det blev.

 

Källa: http://www.helagotland.se/samhalle/bitter-eftersmak-for-sportlovskul-12557863.aspx

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *