Dennis Vastesson, 38, hade köat över en timme innan öppning utanför Expertbutiken på Karlaplan i Stockholm. När han kom in fick han en negativ överraskning. – Det var en tom butik. Det enda som fanns var tre-fyra tv-apparater, några diskmaskiner och lite småkrafts, säger han.

I dag inleder Expert inleder sin konkursutförsäljning. Utanför butiken i Fältöversten i Stockholm lovar reklamskyltarna ”Stor rea. Upp till 50 procent”.

Dennis Vastesson hade begett sig dit redan kvart i nio för att fynda en iPad. Han var bland de första att släppas in när dörrarna slogs upp, men är minst sagt besviken:

– De säger att de haft utförsäljning för tre veckor sedan. Det fanns inga datorer, ingen iPad, inga telefoner. Det ser ut som att man kommer sist, så där ska det se ut när rean är avslutad. Jag blev tokig.

”Ger upp” Kön till Expert är över 100 meter och når ända ut till Valhallavägen på Östermalm. Dennis Vastesson tänker inte bege sig till någon annan butik i stan. – Nu ger vi upp, det räcker att bli lurad en timme och en kvart.

Expressen.se. sänder live från Experts utförsäljningar. Flera kunder har uttryckt sitt missnöje med det tunna utbudet. Vi har även sökt Expertbutiken på Karlaplan och konkursförvaltare Hamilton, utan framgång.

 

http://www.expressen.se/nyheter/hade-koat-i-en-timme—da-var-butiken-tom/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *