Kvinna mulades med bajs

En kvinna blev utsatt för en bajsattack i Kärrtorp på söndagen. En man på cykel tryckte en påse med avföring i hennes ansikte.
– Det var bajs överallt, säger Maria Sundbom som hjälpte kvinnan.

Det var vid 13-tiden på söndagen som kvinnan attackerades när hon gick på gångvägen mellan Byälvsvägen och Kärrtorps IP. Plötsligt kom en man på cykel bakifrån, cyklade förbi och tryckte upp en påse med bajs i hennes ansikte.

– Det är helt förskräckligt. Jag har aldrig hört något liknande, säger Kristina Forsgren, gruppchef på poliskontoret i Bagarmossen.

Bagarmossenbon Maria Sundbom var först på plats och hjälpte kvinnan.

– Jag cyklade bakom mannen, lyssnade på musik och såg hans ryggtavla. Plötsligt hörde jag ett chockat skrik och såg kvinnan som hade avföring i hela ansiktet, men jag förstod inte att det var han som gjort det, säger Maria Sundbom.

Hon stannade och hjälpte kvinnan att torka bort avföringen så gott det gick. Flera personer stannade och hjälpte kvinnan.

– Hon var så chockad och det var så förnedrande att ingen tänkte på att följa efter mannen. Alla hjälpte kvinnan, säger Maria Sundbom.

Hon ringde polisens växelnummer 114 14 och blev vidarekopplad.

– De sa att de inte skulle skicka någon bil. Men sedan vet jag inte hur det gick eftersom jag var tvungen att åka och hämta min dotter, säger Maria Sundbom.

Kvinnan som utsattes är i 20-årsåldern. Hennes pappa kontaktade Kristina Forsgren på måndagsmorgonen och var upprörd över polisens agerande.

När de ringt 112 blev de hänvisade att ringa polisens växel och ingen polispatrull skickades ut.

– Det är en så pass grov kränkning att jag måste säga att det låter märkligt att man inte skickade någon bil. Men jag styr inte över det och jag vet inte varför. Det kan ju varit så att man hade fullt upp med annat, säger Kristina Forsgren.

Kvinnan gjorde en polisanmälan och ärendet är rubricerat som ofredande.

– Som lokalpolis ska jag se till att hon får kontakt med brottsofferjouren. Dessutom måste vi undersöka om det finns liknande fall, säger Kristina Forsgren.

Källa:  http://www.mitti.se/kvinna-mulades-med-bajs/

1 tanke kring ”Kvinna mulades med bajs

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *