Ville hedra sin far – fick en tatueringskatastrof

tatueringsbesvikelse

Chalotte Nielsen, 27, från Vojens på Jylland tatuerade in sin pappas födelsedag och dödsdatum, han dog av cancer.

Men i stället för att stå 14.05.1961 blev det katastrofalt fel med 14.15.1961.

15 är ju en månad som inte ens finns…

– Tatueraren försökte fixa det men då blev det mer ett ”Ø” i stället för en ”nolla”, säger Chalotte Nielsen.

Chalotte Nielsen besökte den danska tv-kändisen Linse Kesslers tatueringsstudio Tattoo Artistico Bryggen på Islands Brygge i Köpenhamn. Hon hade bestämt sig för att tatuera in sin pappas födelsedag och datumet för när han dog i cancer, några datum som är mycket viktiga för Chalotte Nielsen, 

Chalotte besökte tatueringsstudion den tredje augusti i år och hade med sig en bild på sin storebrors tatuering. Hennes tatuering skulle likna den.

Påhittat datum

Men tatueringen blev så fel som det kan bli. I stället för att stå 14.05.1961 blev det ett påhittat datum som inte ens existerar, nämligen 14.15.1961.

Detta upptäckte en förkrossad och ledsen Chalotte på kvällen samma dag.

– Jag la upp en bild på tatueringen på Facebook och då kommenterade min gamla chef bilden, hon undrade vad det var för datum, säger Chalotte Nilsen.

– Jag ringde direkt till tatueringsstudion och vi kom överens om att jag skulle besöka dem på söndagen. Då försökte tatueraren att fixa till felet men resultatet liknade mer ett ”Ø” i stället för en ”nolla”, fortsätter Chalotte Nielsen som själv är ett stor fan av Linse Kessler.

Hon och studion kom då överens om att Chalotte skulle besöka dem om två veckor igen, så att tatueringen kunde läka under tiden.

Chalotte ringde tillbaka till dem den 17 augusti och bad om att få rabatt på tatueringen, men det gick inte studion med på.

Två dagar senare ringde hon tillbaka igen, som svar fick hon att de inte hade någon tid för henne.

Dåligt bemötande

– Jag vill ha mina pengar tillbaka, men det gick dem inte med på. Detta är viktigt för mig eftersom det är min pappas födelsedag. Och jag kommer ju att betala så att de rättar till felet, säger Chalotte till BT.

Tattoo Artistico Bryggen har sedan erbjudit att de kan tänka sig att rätta till felet gratis, om Chalotte kommer till Köpenhamn där studion ligger, men de kommer inte att ge Chalotte någon kompensation för den felgjorda tatueringen.

Tatueringsstudion har inte velat kommentera ärendet. Via en pressansvarig säger de att tatueringsfelet har rättats till och att de har erbjudit en finjustering. De menar också att de har hållit god ton med Chalotte och är därför irriterade över att hon vänt sig till media. De påstår att Chalotte berättat sin historia bara för att Linse Kessler är känd.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *